Blog

Regizor, Scenarist, Producator

Ștefan Mandachi este din Suceava, a absolvit Facultatea de Drept și un masterat în Științe Penale, în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.Interesul său pentru antreprenoriat, manifestat încă din perioada liceului, a culminat cu fondarea uneia dintre cele mai de succes francize de restaurante tip fast-food din Româniași estul Europei.
Călătoria spre film a început ca o nevoie de a schimba lumea din jurul său.S-a înscris la New York Film Academy pentru un curs de pregătire intensiv, de 9 săptămâni. A regizat „The Little Truth”, film de scurtmetraj, selecționat în mai multe festivaluri de film.
“30 de ani și 15 minute”, recentul său efort cinematografic, este un documentar emoționant, ce a luat naștere în urma uneia dintre mișcările sociale inițiate după ce și-a dat seama că România se află la o sută de ani în spatele altor țări ale Uniunii Europene când vine vorba de autostrăzi, pe ultimul locla numărul de kilometri construiți și pe primul în ceea ce privește numărul victimelor accidentelor de mașină.

Comments are closed.

Comentarii recente

    Arhive

    Categorii

    • Nicio categorie